кадър: БНТМая Манолова вече не вярва на социологията защото е пропаганда,

...
кадър: БНТМая Манолова вече не вярва на социологията защото е пропаганда,
Коментари Харесай

Манолова: Европейското развитие на Борисов е пълен провал, изгаври се с хората

кадър: Българска национална телевизия

Мая  Манолова към този момент не има вяра на социологията тъй като е агитация, на който поръчва музиката , разяснява тя пред Българска национална телевизия.

ГЕРБ не могат да печелят без да манипулират  избори, по тази причина използват хартиеното гласоподаване и подкопават машинното, има вяра тя. Една година вицепремиерът Дончев и ЦИК не вършат нищо с цел да има машини.

За наглостта за властта би трябвало да има отговорност , имаха 1 година и  тези хора считат, че няма кой да ги накаже , за това, че се блокират честните избори.

Трябва да има проверка на всяка една институция и овластен политик  и по какъв начин приятелския кръг към Борисов се облагодетелства.

Има излаз,  Белгия има 30 000 машини, могат да се свържат с белгийците и да използват тази алтернатива  с белгийски машини.

Манолова изясни, че няма да се прави партия , а с организацията " Изправи се бг ",  ще се партнира с цивилен организации, ДБГ, Волт, земеделци, Татяна Дончева и с отворен формат, и от ляво, и от дясно .

Каузата е разглобяване на едноличното ръководство и нарастване на приходите на хората , няма лява и дясна идеология, а грижа за българските жители.

Европейското развиване на България на Борисов е цялостен неуспех , добави тя. Корнелия Нинова, Слави Трифонов, Христо Иванов, да кажат, ще се коалират ли с Борисов, не споделят твърдо " Не ".

Според нея  митингът е сполучлив тъй като дефинира местоположението на премиера, него го е боязън да е в София .

Доверието във властта се срина и " царят е гол ", Борисов е разголен от театралната си дегизировка , че е  човек на народа .

Ние не сме уредници на митинга, ние сме на митинга, част от него, не сме партия.

Тази жена - Караянчева се е самозабравила и е изнагляла , както и  другите, като няма да пуска жители в Народно събрание, ние не сме жители, това е национално заседание - на народа , разяснява Манолова.

Премиерът се изгаври с хората, вместо ниски сметки поради газта, хората заплатиха най-високите си сметки . В тези хора към този момент се  губи човешкото , добави тя.

Няма по какъв начин тази власт да продължава да се крепи при тоталния отлив в ГЕРБ,   десетки почтени хора в тази партия (да там има и честни) се срамят , разяснява Мая Манолова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР